100.000 disculpes


(foto Xavi Salbanyà)


Fa uns dies llegíem "L'alcaldessa d'Arenys de Mar diu que així li va fer saber la gerent de l’organisme supramunicipal, Dolors Rodríguez, en la reunió que van mantenir la setmana passada. Moreno insisteix que Ports li va dir que havia regalat fa un any a l’Ajuntament aquests 100.000 tiquets per aparcar a la zona portuària, uns tiquets que ara diu que no se sap on són."

Per veu s'havia arribat a insinuar que algú s'havia lucrat amb la possible revenda d'aquests 100.000 tiquets.

Dos dies després d'aquestes declaracions, Ports nega haver lliurat 100.000 tiquets a l’Ajuntament d’Arenys de MarLa responsable de premsa de l’organisme supramunicipal ha assegurat a Ràdio Arenys que des de Ports no s’han lliurat aquests tiquets per aparcar gratuïtament al Port perquè, segons ha dit, no s’encarrega de la gestió d’aquesta bossa d’aparcament, ja que l’adjudicació recau en l’empresa que ha guanyat el concurs: fins a finals del 2015 tant COMSA com Opciones Viales i, a partir del mes de maig, és aquesta última qui en té la concessió fins a finals del 2019.

Desconec qui ha enganyat a qui, però si penso que qualsevol persona que ostenti un càrrec públic hauria d'extremar les precaucions davant d'informació no només dubtosa sinó manifestament barroera i fora de tota lògica. Abans de llençar-se a la piscina de la difamació, cal comprovar si hi ha prou aigua, si hi han fets objectius que donin mínima consistència a la "notícia". La conducta que el Govern local hauria d'haver tingut és la de demanar a la presumpta informadora evidències dels fets que reclama, ningú fa un "regal" d'aquest import sense comprovants, on son aquests comprovants?.

Donar pàbul sense més a aquesta mena "d'informacions" mostra la desesperació moral per desacreditar i justificar allò injustificable: tot s'hi val per la cadira.

Sense sortir d'aquest escrit podeu llegir les declaracions de l'Alcaldessa envers Ports i la resposta de Ports que ho nega i ho argumenta. No cal afegir res més...... de fet si cal: disculpes per part de l'Alcaldessa i l'equip de Govern que hauria d'haver frenat aquestes declaracions fins comprovar la veracitat, enlloc d'això van preferir mirar cap a un altre banda. Bé, no és el primer cop ni serà el darrer, alguns ja ho hem patit abans.

Per dignitat i respecte al càrrec s'haurien de disculpar públicament, ho faràn? molt em temo que els polítics arenyencs saben tant de disculpes com els polítics espanyols de fer pactes...




Comentaris