Maduixes i compromisos


Amb motiu de l’intercanvi gastronòmic i cultural amb Les Borges Blanques d'aquest mes d'abril, estava previst oferir als visitants com a postres maduixes locals. L'Ajuntament havia acordat amb un pagès local (Soc Pagès) el subministrament de 400 racions d'aquest fruit de temporada, com que hi ha hagut canvi de govern, doncs canvi de proveïdor!, sense cap justificació.

Aquí ho expliquen amb més detall: Pel que fa a la polèmica per les maduixes que s’havien de servir de postres, Pérez assegura que el dia 5 d’abril ja tenien el pressupost de Sóc Pagès sobre la taula i, segons la regidora, des del nou govern el passat 11 d’abril se’ls va confirmar que seguia la comanda endavant. La regidora de Junts per Arenys ha lamentat que s’hagi tirat enrere per només 15 cèntims a dos dies de l’Intercanvi i s’hagi apostat per maduixes de fora d’Arenys.  També diu que els procediments que s’han dut a terme no han estat correctes.

Per acabar-ho d'adobar, la reacció dels nous regidors ha estat

El cert, és que els tècnics municipals van dir a Soc Pagès que tot estava correctament formalitzat. És legítim que el nou govern s'estimi treballar amb altres proveïdors, però no ho és causar perjudicis innecessaris incomplint compromisos i fent-ho d'aquesta despòtica manera.
Sembla que el govern ja ha fet arribar les disculpes al proveïdor i aquest es dona per satisfet. Costa molt poc fer les coses bé si hi ha voluntat i si havia alguna errada en el procediment (?), també es podia haver solucionat. 

El que no expliquen les noticies de la Ràdio és que el beneficiari de la comanda (si no estic mal informat) és la Cooperativa Agrària d'Arenys, que com tots sabem, alguns representants de les CUP d'Arenys son socis i també "socis" de la moció de censura, tot plegat molt net i molt transparent.

Prenem nota de les paraules del Regidor i estarem amatents a que TOT es faci amb transparència, rigor i zero clientelisme, si no fora així, serà exposat públicament.

Comentaris