A voltes amb el cas de les maduixes de la discòrdia

Em diuen fonts properes al Govern que qui factura les maduixes de la discòrdia és l'Agrobotiga del Sindicat i no la Cooperativa Agrària.
L'Agrobotiga es client i arrendatari del local de la Cooperativa Agrària, de la qual son socis membres de les CUP, els quals son amics del govern que ha contractat l'Agrobotiga. Ara ja queda clar i transparent com l'aigua, cadascú que tregui les seves conclusions.

Dit això, algú li hauria d'explicar al Regidor Muñiz quins son els procediments administratius de l'Ajuntament, doncs per a un import de 400 € no cal fer cap concurs públic ni tan sols és exigible comparatius. Fer acusacions d'amiguisme, contractació a dit i altres barbaritats és simplement difamatori.

En qualsevol cas, la contractació en dos dies i pel mateix import a l'Agrobotiga tampoc ha seguit cap concurs, ni cap procediment obert. Insisteixo que per a aquests imports no és necessari.

És com molt absurd que un Regidor que porta 4 dies en el càrrec faci acusacions falses i greus com aquestes, acreditant el seu desconeixement dels procediments i la intenció malaltissa de desprestigiar la feina d'altres. Per exercir la funció pública cal rigor i humilitat i no holiganisme. Una correcció i disculpes públiques per part del Regidor serien apropiades.

Comentaris